Momenteel hebben wij onze vaste seizoenssluiting. Vanaf augustus openen wij weer onze deuren!
dummy

Over ons

Leer ons beter kennen!

Onze visie

Wintersport is het mooiste wat er is. Hoe beter je techniek is, hoe meer plezier je eraan beleeft. Dat geldt voor iedereen op alle niveaus, van beginners tot vergevorderde skiërs en snowboarders. De vakantie is te kort om met angst de berg af te gaan, of om er niet alles uit te kunnen halen wat erin zit. Wij gunnen dan ook iedereen deze ervaring. Hoe fijn is het dan als je deze ervaring in Nederland al op kan doen, zodat je op vakantie kan genieten?

Door lessen te nemen en/of te trainen op een indoor rolskibaan verbeter jij je techniek en conditie. Je krijgt meer controle en komt makkelijker de piste af. Hierdoor heb je minder spierpijn en/of angst. Daarnaast heb je al veel langer voorpret van je wintersport en het is een leuke manier om gezond te bewegen. Naast dit alles, is trainen op een indoor rolskibaan leuk om te doen!

Werken bij Snow-Peak Nederweert?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde én gediplomeerde instructeurs. Hecht jij net als ons heel veel waarde aan het aanleren van de juiste techniek bij cursisten? Zie jij het ook wel zitten om in de periode van september t/m maart er alles uit te halen, zodat je in de zomer meer vrij kan zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring op een indoor rolskibaan is niet nodig, maar wel handig. Daarin gaan wij jou in opleiden.

Binnen ons team krijg je ook verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wil je meer informatie of ben je enthousiast geworden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen!

Ons team

Jeroen Coumans
Jeroen CoumansSki- en Snowboardinstructeur
Janneke Maes
Janneke MaesOfficemanager
Jon Klaessen
Jon KlaessenSki- en Snowboardinstructeur
Pernille Houben
Pernille HoubenSki-instructrice
Twan van Rijckevorsel
Twan van RijckevorselSki-instructeur
Julian Doomen
Julian DoomenSki- en Snowboardinstructeur
Freek Kuiper
Freek KuiperSki-instructeur
Lieke Simons
Lieke SimonsSki- en snowboardinstructrice
Quinten van Horssen
Quinten van HorssenSki instructeur
Teun Lenders
Teun LendersSki instructeur
Noud van Melick
Noud van MelickSnowboardinstructeur
Boy van der Velde
Boy van der VeldeSki- en Snowboardinstructeur
Chantal van der Putten
Chantal van der PuttenSki- en Snowboardinstructrice
Gwen Keulen
Gwen KeulenAssistente
Merlijn Vlassak
Merlijn VlassakAssistente